Κερδοκάρτα


Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών!

Συμμετέχουμε στο παγκόσμιο δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων του Cashback World !
Κερδίστε επιπλέον επιστροφές και στις άλλες σας αγορές !

Τι κερδίζω στις άλλες μου αγορές;

 Cashback World – μία παγκόσμια οικογένεια καταναλωτών !
Επιβραβεύουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας, συνδέοντας την δύναμή μας με χιλιάδες επιχειρήσεις, για να σας προσφέρουμε επιπλέον προνόμια εξοικονόμησης χρημάτων στα καθημερινά σας έξοδα, έτσι απλά! 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίδεται η δυνατότητα να κερδίζετε εύκολα και έξυπνα από τις αγορές σας σε όλους τους κλάδους, δωρεάν!
(super market, φαρμακεία, οπτικά, ηλεκτρικά είδη, βενζινάδικα, παιχνίδια, είδη σπιτιού, ένδυσης κλπ)
 Σε κάθε αγορά κερδίζεις διπλό προνόμιο
 Με κάθε αγορά σου κερδίζεις επιστροφές χρημάτων από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό κάθε εβδομάδα μόλις συμπληρωθεί  το ποσό των 20€!  Με κάθε αγορά σου κερδίζεις πόντους έκπτωσης που τους εξαργυρώνεις σε μοναδικές προσφορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις εξοικονομώντας  χρήματα στο ταμείο!

 Με κάθε αγορά πράττετε το καλό

Χρησιμοποιώντας την κάρτα μέλους σας σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο, υποστηρίζετε αυτόματα και τα ιδρύματα Child and Family Foundation και Greenfinity, για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών σε τριτοκοσμικές χώρες και την προστασία του περιβάλλοντος.

 Η κάρτα αφοσίωσης:

• είναι δωρεάν για πάντα
• δεν έχει καμία σχέση με τράπεζα (δεν είναι χρεωστική, ούτε πιστωτική)
• είναι μία κάρτα μέλους, για να παίρνετε τα προνόμια!

Χρησιμοποιείται παντού:

• σε 5.000 επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους
• σε 5.000 e-shops
• σε 120.000 επιχειρήσεις σε 46 χώρες με περισσότερα από 250.000 σημεία αποδοχής!

Δείτε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Cashback World, και επωφεληθείτε με κάθε αγορά!
Στο Cashback World κάθε μέλος έχει το δικό του «ηλεκτρονικό γραφείο» στο οποίο καταχωρούνται όλες οι αγορές που πραγματοποιεί στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του δικτύου.
Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε, ανά πάσα στιγμή, τις επιστροφές χρημάτων και τους πόντους (Shopping Points) που συγκεντρώνονται στην κάρτα αφοσίωσής σας, καθώς και σε ποιες επιχειρήσεις μπορείτε να τους εξαργυρώσετε!
Μόλις γίνετε μέλος, τα στοιχεία πρόσβασης για την είσοδο στο www.cashbackworld.com/gr θα σταλούν με SMS στο κινητό σας.

Παγκοσμίως υπάρχουν ήδη πάνω από 120.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα αφοσίωσης του Cashback World – και καθημερινά πληθαίνουν!
Στην Ελλάδα συμμετέχουν ήδη 5.000 επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες η "The Insurance Market" και πολλές άλλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, οι οποίες προσφέρουν ειδικές επιστροφές χρημάτων, ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιούνται.
Στο δίκτυο συμμετέχουν super market, φαρμακεία, καταστήματα οπτικών, οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης, προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, ηλεκτρονικών και υπολογιστών, ιατρικών υπηρεσιών, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, συνεργεία αυτοκινήτων και πολλές άλλες επιχειρήσεις για κάθε σας αγορά!Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων χρησιμοποιούν κουπόνια / gift cards για να σας δίνουν τα προνόμιά σας ως καταναλωτή - Cashback World (επιστροφή / cashback και πόντους/Shopping Points)

Προμηθεύεστε τα κουπόνια της αλυσίδας-επιχείρησης που θέλετε, από το κοντινότερο σε εσάς Σημείο Παράδοσης Κουπονιών.

Με την αγορά των κουπονιών λαμβάνετε επιτόπου τα προνόμια επιστροφής και πόντων που προσφέρει η αλυσίδα-επιχείρηση, δείχνοντας την κάρτα αφοσίωσης σας.

Πηγαίνετε στην αλυσίδα-επιχείρηση όποτε θέλετε και κάνετε τις αγορές σας χωρίς χρήματα, δίνοντας τα κουπόνια στο ταμείο!

Βρείτε εδώ το κοντινότερό σας Σημείο Παράδοσης κουπονιών

Την επιστροφή (cashback) την παίρνεις πίσω άμεσα με μετρητά και τους πόντους (Shopping Points ή SP) τους εξαργυρώνεις ανά πάσα στιγμή σε μοναδικές προσφορές που δημιουργούν συνεχώς οι επιχειρήσεις μόνο για τα μέλη του δικτύου!
Η αξία κάθε Shopping Point που έχεις μαζέψει κυμαίνεται από 5-10€ ανάλογα με την προσφορά της επιχείρησης.
Π.χ. εάν έχεις μαζέψει 20 SP από διάφορες αγορές σου, μπορείς να τα εξαργυρώσεις και να κερδίσεις έως και 200€ έκπτωση στο προϊόν της προσφοράς!
Διάβασε εδώ τα προνόμιά σου
Δες όλες τις προσφορές στα Shopping Point Deals για να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις μαζέψει και να εξοικονομήσεις χρήματα στο ταμείο!


Η κάρτα αφοσίωσης που θα λάβετε δεν αποτελεί πιστωτική κάρτα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο πληρωμής. Είναι μία κάρτα μέλους που χρησιμεύει μόνο για την καταχώρηση (εγγραφή) των αγορών που πραγματοποιείτε, έτσι ώστε να επωφελείστε από τις εκπτώσεις που προσφέρει η κάθε συμβεβλημένη επιχείρηση.
Ποια στοιχεία είναι αποθηκευμένα στην κάρτα αφοσίωσης;
Η κάρτα περιλαμβάνει μόνο τον προσωπικό σας γραμμικό κωδικό (barcode), έτσι ώστε να συγκεντρώνονται στο όνομά σας οι επιστροφές χρημάτων που δικαιούστε με κάθε αγορά.